Lamottes Sweden Tour i Värnamo

Hela sändningen från Värnamo ser ni ovan. Jag rekommenderar att man ser hela men om man inte har tid just nu utan bara vill se något lite kort så har jag postat några korta klipp från besöket på twitter

Klicka på tweetarna för att se resp klipp

Men i första hand så ska man förstås se hela sändningen, är bara ca 50 min lång och väl värt tiden. Och jag har ju bara tagit med lite, fanns ju fler som pratade om intressanta saker osv.

Cred ändå till politikerna som faktiskt vågade sig ut och prata lite! Är väl första gången tror jag! Men kanske metoderna att bemöta folks rädsla och ilska inte är de allra bästa? Säga att man minsann gått hem sent från sammanträden utan att något hänt och att det därför inte är så farligt kanske inte är rätt metod när det är uppenbart att det handlar om en värld han inte har en susning om? Påstå att man vet en massa saker som man inte får säga, ja vad ska man säga om det…?

Eller som kvinnan från C som sa att hon har uppfostrat fyra barn utan att de var otrygga. Hon måste väl ändå förstå att Sverige, och Värnamo, har förändrats? Han från ”Liberalerna” säger ju också att det är en tendens i hela samhället det här med råare våld och gäng osv vilket nog är helt korrekt. Men det är inte vad vi matats med av politiker och journalister de senaste 20 åren utan det har ju varit tvärtom, allt är finfint och inga problem finns? Sverige har ju aldrig varit tryggare? Crime levels in Sweden are going down and going down and going down som Ylva Johansson öppet ljög för BBC? Och så står lokalpolitiker och säger att råare våld, ökat våld och gäng är en tendens i hela Sverige? Man VET alltså vad det beror på men man låtsas som om inget har hänt.

Undrar var Lamotte gör sitt nästa nedslag? Saknas ju inte uppslag i Sverige direkt…

MiT

Posted by MiT on 05/03/2018

Lamottes Sweden Tour i Värnamo